Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

Παράνομη η απεργία των εργαζομένων στον ΑΛΦΑ

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση του δικαστηρίου που υλοποιώντας τις αντεργατικές αποφάσεις της εργοδοσίας του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού Άλφα για απολύσεις εργαζομένων, έβγαλε παράνομη την απεργία τους.

Η δικαιοσύνη σταθερά, κατ’ εντολή των πολιτικών εκπροσώπων του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, στρέφεται κατά των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης. Το ίδιο άλλωστε έκανε και με τη στάση της χαρακτηρίζοντας τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Τζάμπο εγκλήματα.

Η εργοδοσία αξιοποιώντας όλους τους μηχανισμούς και έχοντας στο πλευρό της την κυβέρνηση, επιχειρεί να ποινικοποιήσει τους αγώνες, να σπείρει το φόβο, την τρομοκρατία, να ανακόψει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων για να πάρει απάντηση ο αντεργατικός της σχεδιασμός για απολύσεις.

Το ΠΑΜΕ στη σημερινή του συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατήγγειλε τις αποφάσεις και μεθοδεύσεις της δικαιοσύνης και της κυβέρνησης και απαίτησε να σταματήσουν.

Το ταξικό εργατικό κίνημα στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ΑΛΦΑ. Καλεί τους εργαζόμενους αξιοποιώντας την ενότητά τους και τις αγωνιστικές τους διαθέσεις, να μην υποχωρήσουν, να μη φοβηθούν.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.