Βία και κλοπή σε βάρος των συνταξιούχων

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έδειξε σήμερα το αληθινό προσωπείο της. Αυταρχισμός, βία και ξυλοδαρμοί των ηλικιωμένων γερόντων από αστυνομικούς! Ντροπή!

Οι συνταξιούχοι σήμερα συγκεντρώθηκαν για να καταγγείλουν την μεθόδευση της κυβέρνησης σε βάρος τους. Σε βάρος του ιδρώτα και του ύψους των συντάξεών τους. Για να καταδικάσουν τη βρώμικη κομπίνα που έστησε σε βάρος τους με τους ανθρώπους της.

Γελιέται η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τον αυταρχισμό και τις κομπίνες θα εξαπατήσει τους εργαζόμενους.

Γελιέται επίσης η Ν.Δ. αν νομίζει ότι εμείς, οι νεώτεροι, θα αφήσουμε απροστάτευτους τους συνταξιούχους στην κρατική βία και τον αυταρχισμό της. Όπως τους προστατέψαμε σήμερα μπροστά στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, θα κάνουμε το ίδιο καθημερινά, γιατί η κομπίνα της αφορά όλους μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζική, μαχητική απάντηση στις 17 Μάρτη με τη συμμετοχή στην απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 το μεσημέρι στην Πλ. Κάνιγγος.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...