Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Aλληλεγγύη στην ΠΟΕΕΠ

0

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της στην Πανελλαδική Ομοσπονδία των Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) και στους εργαζόμενους του κλάδου.

Καταδικάζει την προσπάθεια της εργοδοσίας, των πολυεθνικών στο χώρο, που επιχειρούν να ποινικοποιήσουν τη συνδικαλιστική δράση με στημένες κατηγορίες, στέλνοντας στα δικαστήρια τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας τους συνάδελφους Αρτεμίου και Μπαχτσή, αλλά και τους συναδέλφους Χατζηλαζάρου (Πρόεδρο του σωματείου οδηγών – πωλητών), Φραγγίδη (Πρόεδρο του σωματείου Μαλαματίνα) και Βασίλη Αρτεμίου (Αντιπρόεδρο του Σωματείου Πέπσι – Κόλα).

Καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη Απεργία στις 16 Δεκέμβρη και τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους.

Η εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ απαιτεί να σταματήσουν τώρα οι διώξεις και τα δικαστήρια σε βάρος όλων των στελεχών της ΠΟΕΕΠ. Να σταματήσουν τώρα τα τρομοκρατικά – περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Το ταξικό εργατικό κίνημα θα συνεχίσει τον αγώνα του, τη δράση του και προειδοποιεί την εργοδοσία, τους διάφορους μηχανισμούς, αλλά και την κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, παρά τις όποιες διώξεις και προσπάθειες τρομοκρατίας.

Παρακαλούμε να εκδοθούν Ανακοινώσεις Καταγγελίας και να σταλούν στο φαξ της ΠΟΕΕΠ : 2310- 250934

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.