Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Για τη μελέτη του Διοικητή του Ι.Κ.Α

0
image_pdfimage_print

 

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την κυβέρνηση και το Διοικητή του Ι.Κ.Α. κο Νεκτάριο που με πρόσχημα την αναδιοργάνωση των υγειονομικών υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. κατακρεουργούν πολύχρονα δικαιώματα των ασφαλιζομένων του Ι.Κ.Α. και κάνουν δύσκολη και πιο ακριβή την αγορά των υγειονομικών υπηρεσιών για τις λαϊκές οικογένειες.

Με τη μελέτη του Διοικητή του Ι.Κ.Α. ουσιαστικά παραχωρούν ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του μεγάλου ασφαλιστικού οργανισμού στο ιδιωτικό κεφάλαιο, καταργούν νοσοκομειακά κρεβάτια σε μονάδες του Ι.Κ.Α., δυσκολεύουν την πρόωρη συνταξιοδότηση, χειροτερεύουν τις δυνατότητες συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας, περιορίζουν τη διάθεση φαρμάκων στους ασφαλιζομένους του οργανισμού, περιορίζουν τις υπηρεσίες υγείας και συνδέουν την επαγγελματική και μισθολογική εξέλιξη του προσωπικού με το να ξεμπερδεύουν με τους ασθενείς με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι επιχειρούμενες αυτές αντεργατικές αλλαγές βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με τη συνολική αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης και την κατεδάφιση της Δημόσιας Υγείας. Καλούμε λοιπόν τους εργαζόμενους και το συνδικαλιστικό κίνημα να τις εμποδίσουν.

Η Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. καλεί αύριο, Πέμπτη 28 του μηνός στις 2 μ.μ όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη στην κεντρική διοίκηση του Ι.Κ.Α. (Σωκράτους και Αγ. Κωνσταντίνου) για ομαδικό διάβημα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Οργανισμού.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.