Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΠΑΜΕ στην Κούνεβα

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αντιπροσωπεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου επισκέφτηκε σήμερα για μια φορά ακόμα τη συναδέλφισσα Κούνεβα, που εξαιτίας της άνανδρης δολοφονικής επίθεσης μπράβων της εργοδοσίας έχει υποστεί επικίνδυνες σωματικές βλάβες και θεραπεύεται στην εντατική μονάδα στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

Οι αρμόδιοι γιατροί ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για την πορεία της υγείας της συναδέλφισσας Κούνεβα και για τις προσπάθειες που κάνουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό για την αποκατάστασης της βαριά κλονισμένης υγείας της.

Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να έχει καθημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφισσας. Καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να στηρίζουν υλικά και ηθικά την ίδια και την οικογένειά της και απαιτεί να διαλευκανθεί η όλη υπόθεση και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:09:42

Παρέμβαση του Χρ. Καραχρήστου, στο Ρ/Σ Fm100 για την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο νοσοκ.Παπανικολάου(AUDIO)

Για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και την κινητοποίηση της ΕΝΙΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»...

Άρθρο του Βασίλη Πετρόπουλου για τη ΔΕΘ στην εφημερίδα Ντοκουμέντο

Οι εξελίξεις ξεσκεπάζουν με τον πιο προκλητικό τρόπο τα ψέματα της κυβέρνησης και του...

Άρθρο του Μάρκου Μπεκρή για τη ΔΕΘ στην ιστοσελίδα News24/7

Στις 5 Σεπτέμβρη η Θεσσαλονίκη θα γίνει το σημείο συνάντησης χιλιάδων εργαζομένων, συνταξιούχων, φοιτητών,...