Ομιλίες – συζητήσεις

Δημοσιεύτηκε στις

 

 

Ενόψει του Συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη 2009 και των συγκεντρώσεων σε όλη την Ελλάδα, που στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 6.30 το απόγευμα προγραμματίζονται καθημερινές ομιλίες και συζητήσεις σε εργοστάσια και χώρους δουλειάς.

Από το χώρο των εμποροϋπαλλήλων προγραμματίζονται: την Πέμπτη 19/11 στον Ελευθερουδάκη (Πανεπιστημίου), την Παρασκευή 20/11 στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΙΑΝΟΣ, PRAKTIKER Ταύρου και στα LIDL Καλλιθέας, το Σάββατο 21/11 στο ΑΤΤΙΚΑ, στο PRAKTIKER Ελληνικού, στο MAKRO και στα LIDL Ν. Ιωνίας – Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Ηρακλείου, τη Δευτέρα 23/11 στο ΣΑΒΒΑΛΑ – ΠΑΤΑΚΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, στο PRAKTIKER στο Αιγάλεω και στα Notos Galleries.

Από το χώρο των ΟΤΑ προγραμματίζονται: στις 19/11 στην Κηφισιά, στις 23/11 στο Χαϊδάρι, στις 20/11 στην Αγ. Βαρβάρα, στις 20-21-22-23/11 σε διάφορες υπηρεσίες στο δήμο Αιγάλεω και στο δήμο Περιστερίου, στις 18/11 στο δήμο Αθηναίων σε πόστα εργατών και στις τεχνικές υπηρεσίες και στις 19/11 στο δήμο Αθηναίων στην οδοποιία και στην καθαριότητα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Από τα ξημερώματα σήμερα, εκατοντάδες σωματεία από περισσότερες από 55 πόλεις της χώρας πήραν...

Ξεκινάνε τα πουλμαν των συνδικάτων απο την Αττική για το μεγάλο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΦΩΤΟ)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Θεσσαλονίκη! Από νωρίς το πρωί, πούλμαν με εργαζόμενους, νέους και...
00:17:29

Η Συνέντευξη Τύπου και το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης του ΠΑΜΕ 2026 – 2027(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου  Για τη συνέντευξη τύπου του ΠΑΜΕ για το Διεκδικητικό Πλαίσιο Πάλης 2026–2027  Αλλάζουμε την...