Οι απεργοί της Ανακύκλωσης Ηρακλείου της Ε.ΠΑ.ΝΑ. Α.Ε, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους απεργούς Χαλυβουργούς

0

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ 16/5 /2012

Συνάδελφοι αδέλφια μας χαλυβουργοί εμείς οι απεργοί της Ανακύκλωσης Ηρακλείου της Ε.ΠΑ.ΝΑ. Α.Ε βρισκόμαστε από την Πέμπτη 29/03/2012 έξω από την πύλη του εργοστασίου, απεργούμε γιατί δεν δεχόμαστε τις μειώσεις μισθών κατά 22% που επέβαλε η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ) και τις απολύσεις που επιβάλει η εργοδοσία χρησιμοποιώντας τους αντεργατικούς νόμους . Εμείς δεν δεχόμαστε να δουλεύουμε μέσα στα σκουπίδια, στη βρόμα, τη δυσωδία και τις αρρώστιες για 400 και 500 ευρώ.

Δεν δεχόμαστε να καταδικαστούμε , εμείς και οι οικογένειες μας, τα παιδιά μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση όταν μία χούφτα εργοδότες βγάζουν χρυσό από τα σκουπίδια και τον ιδρώτα μας.

Τι και αν προσπάθησαν να μας δελεάσουν, να μας διασπάσουν, να μας τρομοκρατήσουν, όπως προσπάθησαν και σε εσάς. Εμείς έχουμε το σωματείο μας, την Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου και το ΠΑΜΕ, με τακτικές γενικές συνελεύσεις, τη σωματειακή μας επιτροπή, που οργανώνει τον αγώνα μας . Όλοι οι εργάτες μαζί αποδείξαμε στην πράξη το σύνθημα προλετάριοι όλων των χώρων ενωθείτε Έλληνες, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί προχωράμε αποφασίστηκα, μέχρι τη νίκη μας. Γιατί αυτό που καταλάβαμε και κατάλαβαν και οι εργοδότες εδώ και 50 ήμερες απεργίας είναι ότι πως χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

Μας λένε οι εργοδότες ότι οι μειώσεις του 22% είναι νόμιμες, μας απειλούν με εξώδικα με τρομοκρατία να σταματήσουμε την απεργία και να γυρίσουμε στη δουλειά με σκυμμένο κεφάλι.

Εμείς τους απαντάμε,

Να πάνε αυτοί να δουλέψουν και να ζήσουν με 500 ευρώ, για μας νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, νόμος είναι η αξιοπρεπής ζωή για εμάς και τα παιδιά μας, Έτσι και εμείς ακολουθήσαμε το παράδειγμα σας τον ηρωικό αγώνα που δίνεται και εσείς έξω από την πύλη της Χαλυβουργίας ο αγώνα σας είναι και δικός μας αγώνας είσαστε η φλόγα που θα γίνει πυρκαγιά και θα τους κάψει όλους αυτούς που μας θέλουν σκλάβους τον 21 αιώνα.

Σα στέλνουμε τους αγωνιστικού μας χαιρετισμούς και είμαστε μαζί σας

Κρατάτε αδέλφια είμαστε πολλοί !!!

Γιατί για όλους εμάς νομός είναι το δίκιο του εργάτη και ότι εμείς δεν ζούμε 500 ευρώ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ “ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ”

ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΜΙΑ ” ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ”

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.