Παράσταση αφιερωμένη στα 65 χρόνια της ΠΣΟ και της Παγκόσμιας Μέρας Δράσης των συνδικάτων – μελών της ΠΣΟ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Στο κάλεσμα της ΠΣΟ για συντονισμό όλων των συνδικάτων για τις 3 Οκτώβρη στον αγώνα για 7ωρο-5νθήμερο-35ωρο, για δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλους, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες, αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, ελευθερία στους 5 Κουβανούς ήρωες, απαντάμε με το θεατρικό έργο του Μπ. Μπρέχτ «ο κύκλος με την κιμωλία».

Αξιοποιούμε την παράστασή μας στην οποία συμμετέχουν εργάτες, άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες, σπουδαστές για να ενώσουμε τη φωνή μας με όλα τα ταξικά συνδικάτα μέλη της ΠΣΟ.

Την Κυριακή 2 Οκτώβρη στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6α – Νέος Κόσμος) στις 8.00 το βράδυ.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τα ταξικά συνδικάτα και τις ομοσπονδίες να τιμήσουν με την παρουσία τους τα 65 χρόνια της ΠΣΟ και την παγκόσμια ημέρα δράσης.

Για όλους εμάς το «εργάτες όλου του κόσμου ενωθείτε» είναι σκοπός και όχι απλό σύνθημα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...