Το κράτος του νόμου του χαφιεδοκαμεροαστυνόμου δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η εγκύκλιος του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά με την οποία αναγορεύονται οι καμεροχαφιέδες σε νόμιμο, άγρυπνο μάτι του κράτους της καταστολής, του αυταρχισμού και της βίας ενάντια στο λαϊκό κίνημα, αποτελεί την άλλη όψη της αντιλαϊκής αντεργατικής πολιτικής του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων του.

Αυτή η εγκύκλιος της «ανεξάρτητης δικαστικής αρχής»!!! είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα στο κυβερνητικό οπλοστάσιο της ΝΔ, του εκφοβισμού για να παρεμποδιστεί να εκφραστεί η αντίθεση, η αγανάκτηση, ο αγώνας και πάλη ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, ιδιαίτερα τώρα που το μαθητικό κίνημα με τους αγώνες του αντιπαλεύει την αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική και ταυτόχρονα το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα οργανώνει τις δυναμικές του κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης, κεφαλαίου και ΕΕ.

Πλανάται όμως η κυβέρνηση «πλάνην οικτράν» αν νομίζει ότι το ταξικό κίνημα θα μουδιάσει και θα υποστείλει τη σημαία του αγώνα. Ίσα – ίσα που τέτοια μέτρα που δείχνουν και τον τρόμο αυτών που τα απεργάζονται, ατσαλώνουν και πεισμώνουν το αγωνιστικό, δυναμικό, συνδικαλιστικό κίνημα σε τέτοιο βαθμό που με το δυναμισμό του θα μπορέσει να καταστήσει και πάλι παλιόχαρτα τέτοιες εγκυκλίους, όπως το έκανε και παλιότερα, σε ανάλογες περιπτώσεις και σε ανάλογα μέτρα των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να ξηλώσει όλους αυτούς τους μηχανισμούς.

Οι εργαζόμενοι με την μαζική και δυναμική παρουσία τους στους αγώνες για την παιδεία και στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 7 Νοέμβρη ενάντια στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης αλλά και στους μετέπειτα αγώνες, να καταδικάσουν την κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ και για την αντιλαϊκή πολιτική τους αλλά και για το ότι θεσμοθέτησαν, εγκατέστησαν και λειτουργούν τους ηλεκτρονικούς χαφιέδες – κάμερες.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση για την Απεργία 28 Φλεβάρη

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου...