Τρίτη, 2 Μαρτίου

Γιορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς 2003

 

Η Εργατική Πρωτομαγιά του 2003 θα γιορταστεί σε συνθήκες όπου οξύνεται η Ιμπεριαλιστική Επιθετικότητα μετά την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν και το ΙΡΑΚ τώρα οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι τους απειλούν την Συρία, το ΙΡΑΝ και 60 ακόμα χώρες που έχουν συμπεριλάβει στην «λίστα τους».

Ταυτόχρονα το κεφάλαιο στη χώρα μας αποθρασύνεται από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, γίνεται πιο αδηφάγο από τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός της άθλιας εκμετάλλευσης σε βάρος των εργαζομένων φτάνουμε σε καταστάσεις όπως το πρόσφατο έγκλημα στη «Σωληνουργεία Κορίνθου».

Για όλη αυτήν την κατάσταση την πρώτη ευθύνη την έχουν Βιομήχανοι και Κυβέρνηση. Όμως την ίδια στιγμή οι ηγεσίες ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ που στηρίζουν την ουσία των πολιτικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έχουν επίσης μεγάλες ευθύνες.

Έτσι ο γιορτασμός που διοργανώνουν αυτές οι φιλοκυβερνητικές οργανώσεις είναι όπως πέρσι και προηγούμενα, φιέστα κυβερνητικών παραγόντων.

Το ΠΑΜΕ και φέτος σ’ ολόκληρη της Ελλάδα θα οργανώσει τον ΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΝΩΤΙΚΟ γιορτασμό. Γιορτασμό που ενώνει τους εργάτες με βάσει τα ταξικά τους συμφέροντα κι’ όχι να τους ενώνει πίσω από την πολιτική του κ. Σημίτη.

Στην Αθήνα ο γιορτασμός θα γίνει στις 10 το πρωί στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ. Θα ακολουθήσει πορεία στη πρεσβεία των ΗΠΑ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.