Τρομοκρατική επίθεση των ΜΑΤ κατά των εργατών της «ζώνης» στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την τρομοκρατική επίθεση των ΜΑΤ, των δυνάμεων καταστολής κατά των εργατών της «ζώνης» στον Πειραιά, τραυματίζοντας απεργούς.

Η επίθεση των ΜΑΤ ήταν προσχεδιασμένη και έγινε με εντολή της κυβέρνησης της Ν.Δ., όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, σε βάρος των απεργών εργατών της «ζώνης» που παλεύουν ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, ενάντια στη διάλυση της «ζώνης» και στο πέταγμα των εργατών στην ανεργία, ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο Πετραλιά, Σιούφα, Ρέππα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ δηλώνει ότι τα μέτρα καταστολής, τρομοκρατίας της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, δεν πρόκειται να σταματήσουν την αντεπίθεση των εργαζομένων, δεν μας λυγίζουν.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να δώσουμε μαζική, αποφασιστική απάντηση. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Συνδικάτων και των Εργατικών Κέντρων, στις 16 Απρίλη και στην συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 13:30 π.μ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης προς τον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...

Η κατάθεση στεφανιών στο Πολυτεχνείο θα γίνει την Κυριακή 16 Νοέμβρη

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία, μαζικούς φορείς, να συμμετέχουν μαζικά...

Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Συνδικάτου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά, Μάρκο Μπεκρή

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...