Παράσταση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών Τρίτη 12 Ιούλη

0
image_pdfimage_print

Τα αιτήματα μας για άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων και για ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους απογραφείς και τομεάρχες που εργάστηκαν στην πρόσφατη απογραφή πληθυσμού, δεν υλοποιήθηκαν. Επικρατεί πλήρη σιγή από την μεριά του κράτους και της διοίκησης της Στατιστικής αρχής. Το χρονικό όριο που είχαμε βάλει για την πληρωμή των δεδουλευμένων (1η Ιουλίου) φαίνεται ότι δεν ίδρωσε τα αυτιά της Διοίκησης της Στατιστικής Αρχής και κυρίως της κυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι που δούλεψαν στη απογραφή εξακολουθούν ύστερα από 2.5 μήνες να είναι απλήρωτοι, να βρίσκονται στον αέρα όσον αφορά την ασφαλιστική κάλυψη, να μένουν ξεκρέμαστοι χιλιάδες νέοι όσον αφορά την έκδοση ή ανανέωση βιβλιάριου ασθενείας.

Η μετάθεση ευθυνών ανάμεσα σε οργανισμούς και Υπουργεία, η μη δέσμευση από τη Διοίκηση της Στατιστικής αρχής για την πληρωμή μας ακόμα και στο χρονικό όριο που η ίδια έχει δώσει, χρειάζεται οργανωμένη μαζική απάντηση.

Καλούμε όλους τους απογραφείς και τομεάρχες σε οργάνωση. Να μη μένει κανείς ήσυχος και απαθής. Οι απειλές και οι εκβιασμοί που υπάρχουν παρακάτω πατούν πάνω στην αδυναμία οργάνωσης. Μπορούμε να τους πιέσουμε. Να μη μείνει κανένας εργαζόμενος μόνος του. Σε κάθε Δήμο, σε κάθε εποπτεία, στις σχολές να δυναμώσει ο αγώνας μας, να αυξηθεί η πίεση από τα κάτω, να οργανώσουμε την πάλη μας ώστε να δικαιωθούν άμεσα, τα αιτήματα μας.

Όλοι και όλες στην ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο Υπουργείο Οικονομικών, την Τρίτη 12 Ιούλη στις 11.00 π.μ.

ΠΑΜΕ                                                              ΜΑΣ

Share.

Comments are closed.