Για απεργιακή μάχη που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες

0
image_pdfimage_print

 

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η σημερινή απεργιακή μάχη που οργάνωσαν οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργών, Φαρμάκου, εργαζομένων στα Ποτά- Τρόφιμα, Λογιστών, εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές. Τύπου- Χάρτου, Θεάματος- Ακροάματος και εκατοντάδων άλλων συνδικαλιστών οργανώσεων σ’ όλη την Ελλάδα που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ.

Χιλιάδες διαδηλωτές στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας, εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτησή τους για τις συνέπειες της πολιτικής της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που χτυπάει το σύνολο των εργατικών μας δικαιωμάτων, αυξάνει τα κέρδη του κεφαλαίου και χειροτερεύει την κατάσταση των λαϊκών οικογενειών. Απαίτησαν δυναμικά να «βγουν» από το τζόγο του χρηματιστηρίου όλα τα χρήματα των ασφαλιστικών οργανισμών, να υπογραφούν ικανοποιητικές Κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις και να καταργηθεί κάθε μορφής ιδιωτική εκπαίδευση.

Το επόμενο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού είναι της Πρωτομαγιάς, για το οποίο καλούμε όλες τις ταξικές δυνάμεις να δώσουν τον καλύτερο ευατό τους για την προετοιμασία του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.