Πέμπτη, 18 Αυγούστου

ΚΑΤΑΔΙΚΗ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ

0

 

Η επιχείρηση G4s, πρώην wackenhat άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος εκλεγμένων εκπροσώπων των εργαζομένων, οι οποίοι με άλλους εργαζόμενους περιφρουρούσαν την απεργία που είχε προκηρυχθεί.

Η Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά αποδέχθηκε μονομερώς τις δήθεν αλήθειες και τα όσα είπε η εργοδοσία και αγνόησε προκλητικά τις αλήθειες και τους ισχυρισμούς των εκπροσώπων των εργαζομένων και τους καταδίκασε

Για άλλη μια φορά έδειξαν εισαγγελέας και δικαστές, την εχθρότητα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων τους.

Στον πόλεμο που διεξάγεται αυτή την περίοδο, ενάντια στους εργαζόμενους και στα δικαιώματά τους, από το μεγάλο κεφάλαιο, την κυβέρνηση, την Ν.Δ. το ΛΑΟΣ, την τρόικα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, και οι συγκεκριμένοι δικαστές στάθηκαν στο πλευρό τους, επιχειρώντας με τις αποφάσεις τους να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνιμα και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους.

Οι ίδιοι μιλούν για την απαξίωση της δικαιοσύνης, όμως με την στάση τους οι ίδιοι απαξιώνονται στην συνείδηση του λαού και “κερδίζουν” τον όποιο χαρακτηρισμό τους αποδίδεται.

Καλούμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν στους χώρους δουλειάς, στα σωματεία τους, να ενισχύσουν την ενότητά τους και με τους ταξικούς αγώνες, να ακυρώσουν κάθε μηχανισμό του σάπιου και βάρβαρου συστήματος που κάνει την ζωή μας κόλαση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.