Η επιχείρηση Jumbo συνεχίζει να προκαλεί την εργατική τάξη

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την επιχείρηση Jumbo που συνεχίζει να προκαλεί την εργατική τάξη. Προχώρησε σε ακόμη μία απόλυση εργαζόμενου γιατί όπως του ανακοίνωσαν «κόστιζε ακριβά».

Η εργοδοσία των Jumbo όλο το προηγούμενο διάστημα, αξιοποιώντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, την δικαιοσύνη με τον περιβόητο ΣΑΝΙΔΑ και όλους τους μηχανισμούς καταστολής, μεγαλώνει τα κέρδη της. Αφήνει χωρίς δουλειά εργαζόμενους, χτυπάει τα εργατικά δικαιώματα.

Το ΠΑΜΕ όπως και πριν έτσι και τώρα θα δώσει τη μάχη για να βάλει φραγμό στα απαιτητικά σχέδια της εταιρίας στις απολύσεις. Καλεί τους εργαζόμενους να κάνουν το βήμα της οργάνωσης τους στο συνδικάτο, ξεπερνώντας την τρομοκρατία, το φόβο και τους δισταγμούς. Για να πάρει μαζική, μαχητική, αποφασιστική απάντηση η εργοδοσία και οι πολιτικοί της υπηρέτες.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Φωτό από τη Χορωδία και τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

Ενθουσίασε το κοινό την Κυριακή 25 Γενάρη η παρουσία της χορωδίας στο Περιστέρι και...

Για το εργοδοτικό έγκλημα στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα

Η έκρηξη στο εργοστάσιο ΒΙΟΛΑΝΤΑ στα Τρίκαλα, που οδήγησε στον θάνατο μέχρι στιγμής τέσσερις...

25 Γενάρη εκδήλωση με τη χορωδία του ΠΑΜΕ

Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου η χορωδία του ΠΑΜΕ θα πλαισιώσει την εκδήλωση των Συνταξιούχων...