Σφοδρή επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και η Ε.Ε. επιχειρούν σφοδρή επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης στην Κοινωνική Ασφάλιση και χτύπημα των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Στήριγμά τους σε αυτή την επίθεση έχουν και τη δικαστική εξουσία, η οποία με απόφασή της (γνωμοδοτώντας το νομοσχέδιο για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα στους ΟΤΑ) συνηγορεί στο να δουλεύουν οι εργαζόμενοι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου.

Καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα τους εργαζόμενους και σε άμεση αντίδραση, γιατί η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για να περάσει την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και της προς τα πάνω εξίσωση ανδρών και γυναικών.

Οι Δούρειοι Ίπποι που χρησιμοποιούν την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αντιμετωπίσουν την μαζική, αποφασιστική απάντηση της εργατικής τάξης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών του Σαν Αντόνιο της Χιλής 

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στο λιμάνι του Σαν Αντόνιο της Χιλής....

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...