Σφοδρή επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και η Ε.Ε. επιχειρούν σφοδρή επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης στην Κοινωνική Ασφάλιση και χτύπημα των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

Στήριγμά τους σε αυτή την επίθεση έχουν και τη δικαστική εξουσία, η οποία με απόφασή της (γνωμοδοτώντας το νομοσχέδιο για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα στους ΟΤΑ) συνηγορεί στο να δουλεύουν οι εργαζόμενοι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου.

Καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα τους εργαζόμενους και σε άμεση αντίδραση, γιατί η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για να περάσει την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και της προς τα πάνω εξίσωση ανδρών και γυναικών.

Οι Δούρειοι Ίπποι που χρησιμοποιούν την επιχειρηματολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αντιμετωπίσουν την μαζική, αποφασιστική απάντηση της εργατικής τάξης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...