ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 11 ΜΑΡΤΗ

0
image_pdfimage_print

Το Π.Α.ΜΕ. χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργίες και τα συλλαλητήριά του.

Συμμετοχή που ήταν απάντηση στα ψέματα της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Συμμετοχή  που ανέδειξαν το Π.Α.ΜΕ. σαν τον ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της Εργατικής Τάξης και αυθεντικό εκφραστή της θέλησής της, απομονώνοντας ακόμα περισσότερο τον Κυβερνητικό και Εργοδοτικό Συνδικαλισμό, τις ηγεσίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

Η Κυβέρνηση ψήφισε με τη μορφή του κατεπείγοντος το αντιλαϊκό νομοσχέδιο που περικόβει μισθούς, επιδόματα, άδειες, δώρα κ.λ.π. και ετοιμάζεται να φέρει τα επόμενα αντιλαϊκά νομοσχέδια που θα αφορούν το συνταξιοδοτικό- ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις.

Η απάντηση των εργαζομένων πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζική και αποφασιστική. Η Κυβέρνηση, οι καπιταλιστές, η ευρωπαϊκή ένωση δεν συμβιβάζονται με την ύπαρξη των δικαιωμάτων που μας απομένουν. Θέλουν να μας τα πάρουν όλα, χτυπώντας ενιαία τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με την βάρβαρη πολιτική τους, με τη λεηλασία της ζωής μας, με την ισοπέδωση του μέλοντος των παιδιών μας.

Συνεχίζουμε με Νέα Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 11 Μάρτη.

Το μήνυμά μας πρέπει να είναι ακόμα πιο μαζικό.

Θα συναντηθούμε στις πύλες των εργοστασίων, στις υπηρεσίες και στα γιαπιά, περιφρουρώντας την απεργία.

Θα συναντηθούμε στην απεργιακή συγκέντρωση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΓΙΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11π.μ.

Share.

Comments are closed.