Κάλεσμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του ΟΤΕ

image_pdfimage_print

 

Οι χιλιάδες απολύσεις που έχει εξαγγείλει η Διοίκηση του ΟΤΕ με διάφορους τρόπους και οι προσλήψεις από την άλλη, ελάχιστων σε σχέση με τους απολυμένους, εργαζόμενων με μερική απασχόληση, έχουν στόχο την παραπέρα μείωση εργασιακού κόστους, την μεγαλύτερη εκμετάλευση της εργατικής τάξης για την αύξηση των κερδών του κεφαλαίου της πολυμετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας.

Το πρόγραμμα των απολύσεων σε βάρος των εργαζομένων έχει σχεδιαστεί με τη σύμφωνη γνώμη Κυβέρνησης – Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κεφαλαιοκρατών και συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών με συμμετοχή της ΓΣΕΕ και ΟΜΕ – ΟΤΕ.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τις πολιτικές που υπηρετούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Τίποτα καλό οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να περιμένουν από αυτές.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην μαζική αγωνιστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ στον ΟΤΕ την Δευτέρα 25/10/04 ώρα 3 μ.μ. έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στην οδό 3η Σεπτεμβρίου 102- 108.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Comments are closed.