Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΚΗΦΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

image_pdfimage_print

 

  • ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΚΗΦΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

  • «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΤΑ Μ.Μ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ

  • «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ» Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ»

Για μια ακόμα φορά- η τρίτη σε 40 μέρες- ο λαός των νοτίων προαστίων του λεκανοπεδίου της Αθήνας βλέπει τα σπίτια του, τα μαγαζιά του και συνολικά τις περιουσίες του να καταστρέφονται.

Τα νερά της καλοκαιρινής βροχής δημιούργησαν εφιαλτικές καταστάσεις και από θαύμα και αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε ανθρώπους.

Ο εργαζόμενος λαός περίμενε και περιμένει από την κυβέρνηση να προνοεί και να προστατεύει, αλλά και να περιθάλπει, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καμιά βοήθεια πέρα από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Για μια ακόμα φορά ισχύει στην πράξη αυτό που οι υπουργοί της Κυβέρνησης έχουν με άλλες ευκαιρίες τονίσει «ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους» !

Την ίδια ώρα από την κρατική τηλεόραση και τα ελεγχόμενα – διαπλεκόμενα Ιδιωτικά Μέσα Ενημέρωσης η κυβέρνηση προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της, προβάλλοντας τα δήθεν «ακραία καιρικά φαινόμενα», την έλλειψη… ενημέρωσης από την Ε.Μ.Υ. και την «κακή μας τύχη».

Αλήθεια, ποια είναι τα «ακραία φαινόμενα» ; Η δυνατή βροχή μισής ώρας ; Το χιονάκι δέκα πόντων που πέφτει το χειμώνα ; Ας σταματήσει η κοροϊδία !

Ακραία είναι η εκμετάλλευση που γίνεται σε βάρος του λαού από την κυβέρνηση και από τους φιλοκυβερνητικούς δημάρχους της περιοχής.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ευθύνες της Κυβέρνησης είναι τεράστιες και ο λαός πρέπει να τους πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση διορίζει τους αρμόδιους στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, στην οποία τώρα έστειλε «σωτήρα» τον γνωστό από το εγκληματικό φιάσκο της οδού Νιόβης με την αιματοβαμμένη απόδραση του Πάσσαρη, απόστρατο πρώην Αρχηγό της Αστυνομίας.

Και είναι πασίγνωστο ότι χαϊδεύει τους εκλεκτούς της εργολάβους, οι οποίοι γίνονται τη χώρα με έργα που μόνο σε ιδανικές καιρικές συνθήκες λειτουργούν.

Στο βωμό των κερδών και με πρόσχημα τις πιεστικές προθεσμίες τα έργα γίνονται με ελλιπείς μελέτες, χωρίς πρόβλεψη για το άμεσο και απώτερο μέλλον και με πλήθος κακοτεχνιών.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ οι πλημμυροπαθείς μόνοι τους προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, η κυβέρνηση… φοβερίζει τους εργολάβους πως θα τους επιβάλλει κυρώσεις… την επόμενη !

Το ΠΑΜΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό να συσπειρωθεί, να καταλάβει από που έρχονται τα προβλήματα, ποιοι τα δημιουργούν και ποιοι τους καλύπτουν.

Καλεί τους εργαζόμενους σε συνεχή αγώνα για να καταδικαστεί, με κάθε ευκαιρία, αυτή η πολιτική και οι εκφραστές της. Οι επερχόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές είναι μια σπουδαία ευκαιρία !

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.