Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

0
image_pdfimage_print

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που έχουν στήσει μηχανισμό για να παρακολουθούν τη δράση του ΠΑΜΕ.

Καλούμε την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό, ή άλλο επικεφαλή τέτοιων υπηρεσιών που τους ελέγχουν να τους μαζέψουν.

Η πολιτική δράση του ΠΑΜΕ είναι καθαρή. Καμιά απειλή, κανένας κατασταλτικός μηχανισμός ότι και να σχεδιάζουν σε βάρος του ταξικού κινήματος, των συνδικάτων δεν πρόκειται να μας εμποδίσουν να σταματήσουμε την οργάνωση της πάλης των εργατών και εργατριών, την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, την πάλη ενάντια στα μονοπώλια, την ΕΕ, την πλουτοκρατία.

Περιφρούρηση και ασπίδα του ΠΑΜΕ είναι η ίδια η εργατική τάξη με την μαζική συμμετοχή της στις αγωνιστικές, απεργιακές δραστηριότητες αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης που βοηθούν την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα.

Καλούμε την εργατική τάξη να είναι σε διαρκή ετοιμότητα.

Να έχει τα μάτια της και τα αυτιά της ανοιχτά. Να στηρίξει τη δύναμη της, την κατάκτηση της. Το ΠΑΜΕ.   

Τα συνδικάτα να δουλέψουν με μεγαλύτερη αυταπάρνηση, με καλύτερο σχεδιασμό, να έρθουν σε επαφή με περισσότερους εργαζόμενους και να τους βάλλουν στη μάχη. 

Να κόψουν το χέρι σε όποιον τολμήσει να το σηκώσει με οποιονδήποτε τρόπο στο ΠΑΜΕ.

Ας στήσουν όσους μηχανισμούς θέλουν, ας βάλλουν όσους χαφιέδες θέλουν, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε πιο δυνατοί, πιο ατσαλωμένοι, γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας, γιατί νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, γιατί χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

  Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.