ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Τα ΜΜΕ των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών απ´ το πρωί βρομίζουν τις συχνότητες των ερτζιανών με αθλιότητες, λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα για τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών.

Λένε ότι 100 εργαζόμενοι της Ελληνικής Χαλυβουργίας ζήτησαν με επιστολή τους στον Εισαγγελέα ν´ ανοίξει η πόρτα του εργοστασίου. Λένε ψέματα.

Αυτοί που ζήτησαν να επέμβουν τα ΜΑΤ είναι τα διευθυντικά στελέχη του ΜΑΝΕΣΗ, όλο το χαφιεδολόϊ του και μια ομάδα εργαζομένων που μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η μεγάλη πλειοψηφία των εργατών και αυτοί που δήθεν έχουν υπογράψει, συνεχίζουν τη μάχη ανυποχώρητα, αποφασιστικά για να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν. Παλεύουν κόντρα στα σχέδια του ΜΑΝΕΣΗ που έχει στο πλευρό του τη στήριξη με όλους τους τρόπους της τρικομματικής κυβέρνησης και των δυνάμεων καταστολής.

Με την αλληλεγγύη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων αυτός ο αγώνας θα δικαιωθεί.

Η νίκη των Χαλυβουργών είναι νίκη όλης της εργατικής τάξης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO στην Ελλάδα

Το Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη,...

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο εργοτάξιο του Ελληνικού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Ελληνικού από το Συνδικάτο...

Συνέντευξη με τον Βασίλη Σταμούλη για την απεργία της Πρωτομαγιάς ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος...