Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

0
image_pdfimage_print

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          

                                      

Αθήνα 21 Φλεβάρη 2012

 

Ξεκινάει η οικονομική εξόρμηση που εξήγγειλε το ΠΑΜΕ στις 9 του Φλεβάρη για την ενίσχυση των Χαλυβουργών.

Για πάνω από 100 μέρες οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας δίνουν μια σκληρή μάχη, μάχη που αφορά όλη την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.  Έσπασαν το φόβο και την τρομοκρατία, την απειλή της πείνας. Ακολουθούν το δρόμο που θα ήθελαν να έχουν ακολουθήσει πολλοί περισσότεροι.

Χρειάζεται νέο κύμα αλληλεγγύης κυρίως με οικονομική στήριξη . Είναι χρέος κάθε εργάτη, άνεργου, φτωχού μεροκαματιάρη, της νεολαίας και των γυναικών, των αυτοαπασχολούμενων και της φτωχής αγροτιάς. Είναι χρέος όλου του λαού απέναντι στα παιδιά του.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Οι φορείς που συμμετέχουν στο ΠΑΜΕ, στην ΠΑΣΕΒΕ, στο ΜΑΣ, στην ΟΓΕ και στην ΠΑΣΥ, οι λαϊκές επιτροπές να πρωτοστατήσουν για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

Το  κάθε ΔΣ του σωματείου, ο κάθε συνδυασμός που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, η κάθε σωματειακή επιτροπή να χρεώσει εργάτες και εργάτριες που θα διακινούν τα κουπόνια. Να απευθυνθούμε πλατιά στον εργατόκοσμο, σε κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά, σχολειό και πολυκατοικία, η νίκη των χαλυβουργών θα είναι νίκη όλων των εργατών.

Η διάρκεια της εξόρμησης θα είναι μέχρι :  31 ΜΑΡΤΗ

 

Λογαριασμός κατάθεσης :  146/762521-91 στην ΕΤΕ

             

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ .

     

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Share.

Comments are closed.