Τρίτη, 27 Ιουλίου

Σχόλιο Γραφείο Τύπου για δηλώσεις Δημάρχου Αθηναίων

0
image_pdfimage_print

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο περιδιαβαίνοντας τα ΜΜΕ συκοφαντεί και αποπροσανατολίζει το λαό, λέγοντας ότι για το κλείσιμο των καταστημάτων φταίνε οι διαδηλώσεις των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος φαίνεται ότι δεν άκουσε τίποτα για τη δραστική μείωση των μισθών και των μεροκάματων που επέβαλαν Κυβέρνηση, ΕΕ, μεγάλο κεφάλαιο με τη στήριξη ΝΔ και ΛΑΟΣ και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.

Δε βλέπει τη μονοπώληση της αγοράς από τις μεγάλες εμπορικές μονάδες, τις πολυεθνικές που αφανίζουν τους αυτοαπασχολούμενους.

Δε βλέπει τις εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων με πλήρη και σταθερή δουλειά και την αντικατάστασή τους με απασχολήσιμους των δύο και τριών ωρών.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων προκαλεί και αποπροσανατολίζει. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους να εντείνουν τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική. Να τιμωρήσουν μπροστά και στις επικείμενες τοπικές εκλογές το Δήμαρχο της Αθήνας, αλλά και όλους εκείνους τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που στάθηκαν εναντίον των συμφερόντων και της ζωής της εργατικής τάξης και των αυτοαπασχολούμενων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.