Διώξεις σε βάρος της ΠΟΕΕΠ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στον Πρόεδρο και τα συνδικαλιστικά στελέχη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών (ΠΟΕΕΠ) για τη συνεχιζόμενη, σε βάρος τους, δικαστική δίωξη.

Οι διώξεις όλα αυτά τα χρόνια σε βάρος των συνδικαλιστών της ΠΟΕΕΠ ουσιαστικά λειτουργούν ως μέσο εκφοβισμού κάθε εργαζόμενου και συνδικαλιστή που αγωνίζεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων του κλάδου.

Το ΠΑΜΕ απαιτεί το σταμάτημα των διώξεων και των συντονισμένων συκοφαντιών σε βάρος των συνδικαλιστών της ΠΟΕΕΠ. Τέτοιες ενέργειες υπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα της εργοδοσίας και προσβλέπουν στην τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...