3o Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ, 2-3 Νοέμβρη 2017

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 2 και 3 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων Εργαζομένων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, το οποίο θα φιλοξενήσει η Συνδικαλιστική οργάνωση USB στην Ιταλία, στην πόλη της Ρώμης.

Το Συνέδριο έχει ως σύνθημα τα λόγια του ποιητή Βλ. Μαγιακόφσκι « Το Μέλλον Δεν Θα Έρθει Μονάχο Του… Εάν Δεν Πάρουμε Μέτρα Και Εμείς», και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην οργάνωση της νεολαίας στα συνδικάτα αφού μεταφέρεται πείρα από τη δράση των ταξικών συνδικάτων και των νέων εργαζομένων από όλο τον κόσμο. Αναπτύσσεται προβληματισμός γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι αλλά και για την ανάγκη μεγαλύτερης συμμετοχής των νέων εργαζομένων και ανέργων στα συνδικάτα.

Στο Συνέδριο θα πάρουν μέρος νέοι συνδικαλιστές από όλες τις ηπείρους και από την Ελλάδα αντιπροσωπεία της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ.

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...