3o Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων Εργαζομένων της ΠΣΟ, 2-3 Νοέμβρη 2017

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 2 και 3 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νέων Εργαζομένων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, το οποίο θα φιλοξενήσει η Συνδικαλιστική οργάνωση USB στην Ιταλία, στην πόλη της Ρώμης.

Το Συνέδριο έχει ως σύνθημα τα λόγια του ποιητή Βλ. Μαγιακόφσκι « Το Μέλλον Δεν Θα Έρθει Μονάχο Του… Εάν Δεν Πάρουμε Μέτρα Και Εμείς», και αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην οργάνωση της νεολαίας στα συνδικάτα αφού μεταφέρεται πείρα από τη δράση των ταξικών συνδικάτων και των νέων εργαζομένων από όλο τον κόσμο. Αναπτύσσεται προβληματισμός γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι αλλά και για την ανάγκη μεγαλύτερης συμμετοχής των νέων εργαζομένων και ανέργων στα συνδικάτα.

Στο Συνέδριο θα πάρουν μέρος νέοι συνδικαλιστές από όλες τις ηπείρους και από την Ελλάδα αντιπροσωπεία της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ.

Περισσότερα

Καταγγελία για την απαράδεκτη δικαστική απόφαση που βγάζει παράνομη την απεργία στην TASTY FOODS – Οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπαίνουν στο γύψο

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του δικαστηρίου που κήρυξε «παράνομη» την απεργία που...

Κινητοποίηση στο Υπ. Εργασίας για την 8η Μάρτη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, μαζί με τα σωματεία και φοιτητικούς συλλόγους, προχώρησαν χθες σε...

Στεκόμαστε στο πλευρό των ναυτεργατών και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους

Οι εφοπλιστές θησαυρίζουν από τον πόλεμο και απαιτούν από τους ναυτεργάτες να υπογράφουν τη...