ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καθημερινά είναι τα κρούσματα αντιδημοκρατικών, τρομοκρατικών διακρίσεων και συμπεριφορών σε βάρος των δημοκρατικών – εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων.

Στη βάση αυτή, η διεύθυνση Ασφάλειας Ολυμπιακών αγώνων θεωρεί ανεπιθύμητους στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ και στην επιτροπή Ολυμπιακών αγώνων.

Η απόφαση αυτή βάζει ξανά σε εφαρμογή τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και οδηγεί σε αντιδημοκρατικές διακρίσεις σε βάρος των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Για την κατάσταση αυτή την πολιτική ευθύνη την φέρει ακέραια η κυβέρνηση, που με την σύμπλευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουν δώσει γη και ύδωρ στους Αμερικανονατοϊκούς Ιμπεριαλιστές. Έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε «ξέφραγο αμπέλι» και βάζουν σε κίνδυνο τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των λαών, με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτές τις πολιτικές και καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε αγώνα, να μην περάσει η βία, η τρομοκρατία και οι αντιδημοκρατικές διακρίσεις.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...