Κυριακή, Απρίλιος 11

«Εχθρός λαός» είναι το θεατρικό που επέλεξε το ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

 

«Εχθρός λαός» είναι το θεατρικό που επέλεξε το ΠΑΜΕ για να παιχτεί από εργάτες, άνεργους, νέους και μετανάστες, στους εργάτες, άνεργους, νέους και μετανάστες.

Πρώτη παράσταση στις 20 Ιούνη στο θέατρο Βράχων

του Βύρωνα στις 9.00 το βράδυ.

Προσκλήσεις θα υπάρχουν στα γραφεία του ΠΑΜΕ

και στα συνδικάτα.

Επίκαιρος ο τίτλος που μαρτυράει την αλήθεια. Ο λαός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των κυβερνήσεων που εξυπηρετούν το κεφάλαιο, των κυβερνήσεων και των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Όμως ο λαός δεν κοιμάται. Οργανώνεται, κλιμακώνει τους αγώνες του, αντιστέκεται. Μπροστάρης στην οργάνωση των εργατών και στη συγκρότηση μετώπου, το ΠΑΜΕ.

Το ΠΑΜΕ μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ με το λαό που «δε βολεύεται με λιγότερο ουρανό» δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να συντομέψει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία.

Η εργατική τάξη χρειάζεται τον πολιτισμό, μπορεί να παράγει πολιτισμό. Φιλοδοξία μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε τους επαγγελματίες, είναι να αγγίξουμε ευαίσθητες χορδές, ν΄ ανοίξουμε διόδους από τη σαπίλα του καπιταλιστικού συστήματος, να αντλήσουμε δυνάμεις και διαθέσεις επαναστατικές, να φέρουμε τον πολιτισμό πιο κοντά στον εργάτη. Να διαπαιδαγωγήσουμε τους νέους ότι μπορούν και πρέπει να φτιάξουν τη ζωή όπως ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.