Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση.

0

 

Το προχθεσινό έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας προς την λεγόμενη Επιτροπή Κοινωνικής Προστασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης έρχεται να επιβεβαιώσει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η αντεργατική και αντιασφαλιστική πολιτική της κυβέρνησης έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Τα όσα ο κ. Γιαννίτσης προβάλλει στο έγγραφο αυτό αποτελούν κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών επαγγελμάτων και αύξηση των ορίων ηλικίας Συνταξιοδότησης των εργαζομένων γυναικών. Μάλιστα σαν ταχυδακτυλουργός επιχειρεί τα μέτρα αυτά να τα εμφανίσει σαν αποκατάσταση της «ισοτιμίας» μεταξύ των εργαζομένων.

Το ΠΑΜΕ αποκαλύπτει τους στόχους της Κυβέρνησης και την προειδοποιεί : Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση.

Το ΠΑΜΕ καλεί ταυτόχρονα την εργατική τάξη σε αγωνιστική επαγρύπνηση και άμεση προετοιμασία για την όξυνση της σύγκρουσης. Οι μεγάλες ταξικές συγκρούσεις είναι κοντά. Έρχονται ! Με την Κοινωνική Ασφάλιση η Κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να δεχτεί το μεγάλο χτύπημα. Ένα χτύπημα αποτελεσματικό και με ουσία.

Οι μέχρι τώρα αγώνες που οργάνωσε το ΠΑΜΕ έχουν φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Υποχρεώνουν την Κυβέρνηση σε ελιγμούς και προσωρινές καθυστερήσεις. Τράβηξαν την μάσκα του Κοινωνικού προσωπείου και εμφάνισαν έναν πρωθυπουργό έξαλλο από αντεργατικό θυμό. Έχουν αποκαλύψει το ρόλο των πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κ.λ.π.

Όλη αυτή η κατάσταση αναδείχνει την ανάγκη οι αγώνες των επόμενων ημερών να είναι πιο μαζικοί, πιο μαχητικοί, πιο εφευρετικοί ώστε να μην αφήσουμε την Κυβέρνηση, το Κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση να Σταυρώσουν και να Ενταφιάσουν την Κοινωνική Ασφάλιση.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.