Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ν. Ηρακλείου

0
image_pdfimage_print

 

Το συντονιστικό των Ο.Τ.Α., μαζί με τους εργαζομένους στο βρεφονηπιακό σταθμό, που παραμένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του Δημαρχείου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου καταγγέλλει την αντεργατική πολιτική της δημοτικής αρχής, η οποία πατάει στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Ν.Δ. και της πολιτικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αυτή η πολιτική αφήνει απλήρωτους πάνω από 3 μήνες τους εργαζόμενους, ιδιωτικοποιεί όλες τις υπηρεσίες, όπως και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς για τους οποίους οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν πανάκριβα τροφεία.

Το Π.Α.ΜΕ. καλεί τους εργαζόμενους να στηρίξουν την κατάληψη και να την ενισχύσουν με την παρουσία τους. Καλεί τα συνδικάτα να πάρουν αποφάσεις, να βγάλουν ανακοινώσεις, δελτία τύπου να καταδικάζουν τη δημοτική αρχή του Δήμου Ν. Ηρακλείου αλλά και την αντιλαϊκή πολιτική που μετατρέπει σε ακριβοπληρωμένα εμπορεύματα, αγαθά και υπηρεσίες που δικαιούνται οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν δωρεάν.

Ο αγώνας για:

  • Να πληρωθούν άμεσα όσα δικαιούνται οι εργαζόμενοι.

  • Να κλείσουν όλες οι δημοτικές επιχειρήσεις και να περάσουν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο, με μόνιμη, σταθερή σχέση εργασίας.

  • Να καταργηθούν τα τροφεία και να έχουμε επαρκείς και κατάλληλους δημόσιους, δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς με επαρκές επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό.

Είναι αγώνας που αφορά όλη την εργατική τάξη.

Συνεχίζουμε ανυπότακτα την πάλη για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των παιδιών μας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.