Αυτός ο αυταρχισμός δεν θα περάσει.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Τον Ιούλη του 2006 έγινε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργατών – φοιτητών στο Λαγονήσι για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη σύνοδο των υπουργών Παιδείας των χωρών του ΟΟΣΑ, που είχε στόχο την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και να απαιτήσουν Δημόσια – Δωρεάν Παιδεία.

Η κυβέρνηση στο όνομα της «Δημοκρατίας» μετέτρεψε την περιοχή σε «Αστυνοκρατούμενη» και την έπνιξε με χημικά με αποτέλεσμα πολλοί από τους συγκεντρωμένους να έχουν προβλήματα και να εισαχθούν στο νοσοκομείο (Ν. Διακογεωργίου).

Τώρα, που ξεδιπλώνεται η καπιταλιστική κρίση, το κεφάλαιο και η κυβέρνηση στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους για να μην αντιδράσουν στη νέα επίθεση που στόχο έχει να πληρώσουν οι εργαζόμενοι την κρίση του κεφαλαίου ποινικοποιεί τους αγώνες των εργαζομένων και τους στέλνει στα δικαστήρια, τακτική γνωστή στις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ (Αγροτοδικεία, Μαθητοδικεία).

Αυτός ο αυταρχισμός δε θα περάσει

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής το Σάββατο 10 Μαΐου στις 8πμ στην είσοδο του Allou Fun Park. Αλληλεγγύη στο αγώνα των εργαζομένων

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ALLOU FUN PARK ΌΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΗ ΣΤΙΣ...

Παραστάσεις διαμαρτυρίας στην doValue για την προστασία εργατικής λαϊκής κατοικίας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη doValue, για να σωθεί το σπίτι εργαζόμενου...

Φωτογραφίες και βίντεο από τον 2ο Εργατικό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαϊδάρι – Καισαριανή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές Κυριακή 4 Μάη ο 2ος Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου...