Τετάρτη, 23 Ιουνίου

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ

0
image_pdfimage_print

 

Η προσπάθεια τρομοκράτησης, εκφοβισμού, αυταρχισμού του ταξικού εργατικού κινήματος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ακολουθώντας πιστά τις εντολές του Πρώην Εισαγγελέα Σανιδά επί Ν.Δ. και τώρα επί ΠΑΣΟΚ καλούν στελέχη του εργατικού κινήματος σε ανάκριση με την κατηγορία της τέλεσης εγκλημάτων όπως ονομάστηκαν οι εργατικές κινητοποιήσεις και η οργάνωση της πάλης ενάντια στις απολύσεις στα Jumbo.

Κλήθηκαν Πρόεδροι Συνδικάτων και στελέχη του ταξικού εργατικού κινήματος στην Κρατική Ασφάλεια στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Πολιτεύματος. Κλήθηκαν γιατί εργοδοσία και κυβέρνηση θέλουν να προστατεύσουν το «επιχειρείν», να προστατεύσουν την κερδοφορία της πλουτοκρατίας. Να προστατεύσουν την εργοδοσία από τον εχθρό λαό, τα δικαιώματά του, τις διεκδικήσεις του. Από το ταξικό εργατικό κίνημα.

Επιδιώκουν να σταματήσουν κάθε οργάνωση και δράση της εργατικής τάξης ονοματίζοντας το ταξικό εργατικό κίνημα «εχθρό του πολιτεύματος και του κράτους».

Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς όλους αυτούς ότι όσα μέσα και αν χρησιμοποιήσουν, όση λάσπη και συκοφαντία και αν ρίξουν δεν τρομοκρατείται. Θα συνεχίζει την οργάνωση της πάλης κατά της αντιλαϊκής, αντεργατικής πολιτικής αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης που βοηθούν τον αγώνα.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι ναι είμαστε εχθροί και πολέμιοι του κεφαλαίου, των πολιτικών φορέων του και των συνδικαλιστικών εκπροσώπων του. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε πολέμιοι και εχθροί του κράτους τους που βασανίζει την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εχθροί και πολέμιοι της πλουτοκρατίας, των κερδών της.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε πολέμιοι και εχθροί της πολιτικής που ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, που χτυπάει την μόνιμη και σταθερή δουλειά. Που αυξάνει τη φτώχεια, που μειώνει μισθούς και μεροκάματα.

Επιδιώκουμε την μεγαλύτερη συσπείρωση δυνάμεων για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Παλεύουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης. Για να κάνει κτήμα της τον πλούτο που παράγει. Για να έρθει η τάξη μας στην εξουσία.

Για όλα τα παραπάνω να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε .

Απολογούμαστε μόνο στους εργάτες και τις εργάτριες, εκεί δίνουμε απολογισμό για ότι θετικό έχουμε κάνει αλλά και βάζουμε στόχους να ξεπεράσουμε δυσκολίες και αδυναμίες. Για να γίνουμε καλύτεροι, πιο δυνατοί, πιο ικανοί στην μάχη κατά των εχθρών της εργατικής τάξης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.