Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους μέχρι και την τελευταία στιγμή να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της απεργίας στις 17 Δεκέμβρη και της απεργιακής συγκέντρωσης στο Πεδίο του Άρεως στις 11 π.μ.

Να σαρώσουν στην κυριολεξία όλα τα εργοστάσια, τις επιχειρήσεις και να συζητήσουν με τους εργάτες και τις εργάτριες τη συμμετοχή στην απεργία, την περιφρούρησή της, πώς θα νεκρώσουν εκείνη την ημέρα όλοι οι τόποι δουλειάς. Να συζητήσουν για την ανάγκη να είναι μαζικές, μαχητικές οι απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα στο Πεδίο του Άρεως στις 11 π.μ.

Προγραμματίζονται συζητήσεις – ομιλίες στους χώρους δουλειάς: την Παρασκευή 11/12/09 στα ξενοδοχεία Royal Olympic, Athens Gate και στο Acropol, το Σάββατο 12/12/09 στα ξενοδοχεία Novotel και Imperial και την Κυριακή 13/12/09 στα Crown Hotel και President.

Για την Παρασκευή 11/12 στη Siemens και CYTA, τη Δευτέρα 14/12 στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ και την Τρίτη 15/12 στη WIND.

Για την Παρασκευή 11/12 στη ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ (ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ), στην A.C.S.(Π. ΡΑΛΛΗ) και στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (M.R.B). Τη Δευτέρα 14/12 στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ, στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ (ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ), στην ΑΡΓΩ-ΙΜΠΕΡΙΟ (ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ) και στην ICAP (ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ). Την Τρίτη 15/12 σε ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΜΑΡΟΥΣΙ) και την Τετάρτη 16/12 στα ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ (ΜΑΡΟΥΣΙ) και στην ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (OPINION).

Ιδιαίτερο βάρος οι ταξικές δυνάμεις ρίχνουν στις βιομηχανικές ζώνες. Εκεί που είναι συγκεντρωμένοι πολλοί εργαζόμενοι. Γι΄ αυτό όλες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ την Τρίτη 15/12/09 θα βρίσκονται μαζικά στις παρακάτω ζώνες:

  1. Στη βιομηχανική ζώνη στη Μεταμόρφωση, με σημείο συνάντησης των ταξικών συνδικάτων, εργαζομένων το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στις 6.30 το πρωί.

  2. Στη βιομηχανική ζώνη της Βάρης – Κορωπίου. Σημείο συνάντησης η INTRACOM στις 6.30 π.μ.

Με αποφασιστικότητα όλοι στους χώρους δουλειάς και στις βιομηχανικές ζώνες, κοντά εκεί που ζουν και ανήκουν οι εργαζόμενοι.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.