Αυθαίρετη απόλυση στελεχών του ΠΑΜΕ

0
image_pdfimage_print

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία Του ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την αυθαίρετη απόλυση των στελεχών του ΠΑΜΕ, Τ. Τριανταφυλλάκου, αντιπροέδρου του Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΕΚΒ) και μέλους της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων Δημοτικών Επιχειρήσεων και του Μ. Ματζαβίνου, προέδρου του Σωματείου και μέλους της διοίκησης του ΕΚΒ, καθώς και άλλων 4 ακόμα εργαζομένων στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόλου, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της ΝΔ και συνεχίζει ο σημερινός δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.

Η άρνηση του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ σημερινού δημάρχου Αλ. Βούλγαρη, να προχωρήσει στην επαναπρόσληψη των έξι απολυμένων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι δύο συνδικαλιστές, έχει στόχο να χτυπήσει την μονή φωνή συνεπούς αντίστασης στο νομό, για να περάσουν χωρίς εμπόδια τα αντιλαϊκά μετρά που κυβέρνηση και δήμαρχοι ετοιμάζουν σε βάρος των εργαζόμενων των ΟΤΑ.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ καταδικάζει αυτές τις ενέργειες και απαιτεί την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων. Το κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων και το πέρασμα όλων των εργαζόμενων στο δήμο, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.