Σχόλιο Γραφείο Τύπου για δηλώσεις ΣΕΒ

Δημοσιεύτηκε στις

Περισσεύει το θράσος και η υποκρισία του ΣΕΒ στο δελτίο που εξέδωσε σχετικά με την απαίτηση της τρόικας για την κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Γελάνε και τα μουστάκια του προέδρου του ΣΕΒ βλέποντας να επιχειρείται η κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης εργασίας που ήταν και είναι χρόνια απαίτησή του.

Άλλωστε οι Βιομήχανοι, με τις πλάτες των γαλαζοπράσινων κυβερνήσεων, διαχρονικά και σήμερα, κάθε μέρα στους τόπους δουλειάς, αφήνουν απλήρωτους για μήνες χιλιάδες εργαζόμενους, πετούνε στον καιάδα της ανεργίας και σακατεύουν από τις άθλιες συνθήκες και την εντατικοποίηση εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες, οδηγούν στην εξαθλίωση, στην ανέχεια και στην πείνα χιλιάδες οικογένειες, καταργούν τα όποια ελάχιστα εργασιακά και κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα.

Το κεφάλαιο, η ΕΕ, η τρόικα, ο ΣΕΒ και γενικά οι στυγνοί εκμεταλλευτές της εργατικής τάξης θα πάρουν την πρέπουσα απάντηση και μέσα από τη μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργία (5 Οκτώβρη) αλλά και στη γενική πανεργατική απεργία στις 19 Οκτώβρη και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

  To γραφείο τύπου

Περισσότερα

27 Ιούνη Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά του και παραδοσιακό συγκρότημα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά...

Συνέντευξη με την Βέτα Πανουτσάκου για την Απεργία 24 Ιούνη των εργαζομένων στις Περιφέρειες ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία στις 24/6 παραχώρησε η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων...

Συνέντευξη με τον Γιώργο Στεφανάκη για την Απεργία 24 Ιούνη σε Επισιτισμό – Τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μπροστά στην απεργία στις 24/6 παραχώρησε ο πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού -...