Τρίτη, 15 Ιουνίου

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ¨ ΕΥΡΩ¨ ΛΗΣΤΕΙΑ

0
image_pdfimage_print

 

Σε λίγες μέρες θα μπει σε εφαρμογή η νομισματική χρήση του «ΕΥΡΩ» στις συναλλαγές και στις αγοραπωλησίες των λαϊκών στρωμάτων.

Ο νέος αυτός νομισματικός μηχανισμός εξυπηρέτησης του ντόπιου και ευρωενωσιακού Κεφαλαίου θα αξιοποιηθεί επιπρόσθετα και με τις γνωστές στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω για ότι αγοράζει ο εργαζόμενος και προς τα κάτω για ότι έχει σχέση με τους μισθούς και τα μεροκάματά του, ώστε να υποβαθμιστεί παραπέρα το βιοτικό του επίπεδο.

Έτσι είναι φανερό ότι θα οδηγηθούμε σε γενικευμένες ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ των προϊόντων και των αγαθών, με την ανοχή τουλάχιστον της Κυβέρνησης. Η κατάσταση αυτή θα πλήξει το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων και θα λειτουργήσει σαν κερδοσκοπικός μηχανισμός για τους βιομηχάνους και τους μεγαλεμπόρους.

Το Π.Α.ΜΕ. καταγγέλλει αυτή την «ΕΥΡΩ» ληστεία και καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζομένους, συσπειρωμένοι στο Π.Α.ΜΕ., στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, να οργανώσουν το μέτωπο των αγώνων τους για τη περιφρούρηση των δικαιωμάτων τους και για τη διεύρυνσή τους, ώστε να αντιστοιχούν στις σύγχρονες ανάγκες.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Share.

Comments are closed.