Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά με θλίψη τον σύντροφο Τάκη Πατούλα

0

 

Tο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας, με πόνο ψυχής αποχαιρετά το σύντροφο Τάκη Πατούλα, που έχασε τη μάχη ζωής που έδωσε με την επάρατο αρρώστια, σε ηλικία 54 ετών. Εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του και σ’ όλους τους δικούς του ανθρώπους.

Ο σύντροφος Τάκης Πατούλας, συνειδητά ενταγμένος στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, στο ΠΑΜΕ, υπήρξε ασυμβίβαστος μαχητής στις ταξικές μάχες για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης. Ως συνδικαλιστικό στέλεχος και ως πρόεδρος του εργατικού κέντρου Αγρινίου, με επιμονή και συνέπεια συνέβαλε πάντα στην οργάνωση των εργατικών κινητοποιήσεων και συγκρούσεων με την εργοδοσία για την προώθηση των αιτημάτων των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων στην προοπτική γενικότερων, ριζικότερων φιλολαϊκών αλλαγών.

Ο σύντροφός μας Τάκης, μπορεί να έχασε τη μάχη για τη ζωή, αλλά η αγωνιστική του διαδρομή μένει και παραδειγματίζει. Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα θα τον τιμά πάντα οργανώνοντας αποτελεσματικά την ταξική πάλη και πρωτοστατώντας σε τέτοιους αγώνες που θα κάνουν πραγματικότητα, όλα εκείνα για τα οποία αγωνίστηκε και ο σύντροφός μας Τάκης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.