Αστική Δικαιοσύνη: ” Νόμος είναι το δίκιο του εργοδότη – καπιταλιστή”

0

         Καμιά αμφιβολία δεν είχαμε ότι για την αστική δικαιοσύνη και την πλειοψηφία των δικαστών της χώρας μας νόμος είναι το δίκιο (βλέπε κέρδος) του εργοδότη, του καπιταλιστή.

Αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά από την απόφαση της Πρωτοδίκη ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΖΩΧΙΟΥ που με την προκλητική απόφασή της να απορρίψει την αγωγή απόρριψης της απόλυσης του Νίκου Νικολόπουλου απολυμένου από τα Jumbo υιοθετώντας το σύνολο των ισχυρισμών της εργοδοσίας, δίνει συνέχεια στην εντολή του τέως Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου Γ. Σανιδά να τσακιστεί με κάθε μέσο το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των JUMBO.

Η απόφαση αυτή έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη η χειρότερη και πιο βάρβαρη επίθεση  της εργοδοσίας, της κυβέρνησης και των διεθνών ιμπεριαλιστικών οργανισμών όχι απλά στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων αλλά στο ίδιο το μέλλον των εργαζομένων της χώρας μας.

Έρχεται με τον τρόπο της να επιβεβαιώσει ότι το δίκιο θα κριθεί στους δρόμους – θα κριθεί από τον συσχετισμό δύναμης.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω. Το δίκιο είναι με τον κάθε Νικολόπουλο που παράγει τα κέρδη του κάθε JUMBO.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗ

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.