ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

0

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στη συνεδρίασή της σήμερα 11 Φλεβάρη 2010 συζήτησε τα συμπεράσματα από την απεργία στις 10 Φλεβάρη και την οργάνωση της μάχης για την επιτυχία της απεργίας στις 24 Φλεβάρη.

Καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να οργανώσουν την πάλη για να αποκρούσουμε τα άγρια αντεργατικά μέτρα για το ασφαλιστικό, τους μισθούς, τις εργασιακές σχέσεις, το φορολογικό.

Καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της επιτυχίας της απεργίας και με μια φωνή να απαντήσουμε: καμία θυσία για την πλουτοκρατία. Να μη δείξουν καμία εμπιστοσύνη στην εργατική αριστοκρατία, σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που κοροϊδεύουν τους εργαζόμενους και υπονομεύουν τον αγώνα.

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ κοροϊδεύει όταν μιλάει για πολιτική απεργία. Στηρίζει με όλα τα μέσα την κυβερνητική πολιτική, το μεγάλο κεφάλαιο. Μιλάει για τις κυβερνητικές εξαγγελίες για το ασφαλιστικό ότι έχουν ασάφεια και ελλείψεις και αν χρειαστεί θα κάνουμε αγώνα.

Δηλαδή ασάφεια είναι η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης;

Ασάφεια είναι η ανταποδοτικότητα που αν έχεις να πληρώνεις θα έχεις υγεία – πρόνοια;

Ασάφεια είναι η παραμονή στην εργασία μέχρι τον τάφο, εφόσον η σύνταξη θα είναι επίδομα;

Ασάφεια είναι ο διαχωρισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος από τον κλάδο υγείας;

Ασάφεια είναι η εφαρμογή της απόφασης του ευρωδικαστηρίου για την εξίσωση ορίων συνταξιοδότησης ανδρών – γυναικών που θα σημάνει αύξηση ορίου ηλικίας 5 έως 17 χρόνια για τις γυναίκες;

Ασάφεια είναι το τζογάρισμα των αποθεματικών των ταμείων με τη δικαιολογία της αξιοποίησης;

Οι εργαζόμενοι έχουν πικρή πείρα τα προηγούμενα χρόνια με το χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής.

Καλούμε τους εργαζόμενους να κάνουν στην άκρη όλους αυτούς τους εργατοπατέρες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά να δράσουν μαζί με τα ταξικά συνδικάτα, με το ΠΑΜΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.