Νέο μακελειό το επόμενο διάστημα στις συντάξεις, στις παροχές…

Δημοσιεύτηκε στις

 

Οι δηλώσεις  του Υπουργού Εργασίας Κουτρουμάνη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δεν μπορούν να διασκεδάσουν το μακελειό που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, με τις περικοπές των συντάξεων, των παροχών, τον αποχαρακτηρισμό επαγγελμάτων από τα ΒΑΕ, τις απολύσεις.

Η όποια μείωση των ελλειμμάτων στον κλάδο των συντάξεων αν υπάρξει θα στηρίζεται στην δραστική μείωση τους που θα οδηγήσει περισσότερους ακόμα συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Το ταξικό εργατικό κίνημα, τα συνδικάτα υπόσχονται στην κυβέρνηση ότι το επόμενο διάστημα θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να βάλουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Θα απαντήσουν με οργάνωση στους τόπους δουλειάς, στις συνοικίες και νέους αγώνες.

Σε αυτή την μάχη το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τις γυναίκες, τη νεολαία να προετοιμαστούν.

 

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...