Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για την ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ και των Συναιτεριστικών επιχειρήσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση προχώρησε ταχύτατα σήμερα στο προαναγγελθέν έγκλημα της, στην ιδιωτικοποίηση της ΑΤΕ και των συναιτεριστικών επιχειρήσεων. Έδωσε πεσκέσι στην Τράπεζα Πειραιώς, στο μεγάλο κεφάλαιο ένα μεγάλο μέρος του ιδρώτα των εργαζόμενων που είναι συγκεντρωμένο στην τράπεζα καθώς επίσης και το μεγαλύτερο μέρος της αγροτικής γης που είναι υποθηκευμένο στην ΑΤΕ. Παραδίδει τομείς στρατηγικής σημασίας για την διατροφική ανάπτυξη του λαού αλλά και την δυνατότητα της χώρας να έχει αυτάρκεια.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους της Αγροτικής τράπεζας, των συναιτεριστικών επιχειρήσεων, τους φτωχούς αγρότες, τα λαϊκά στρώματα με ενιαίο μέτωπο να οργανώσουν την πάλη τους τώρα. Για να ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης και οι συνέπειες από αυτά.

Περισσότερα

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 25 Νοέμβρη

Σήμερα γράφτηκε ιστορία! Συνεχίζουμε με δύναμη και ορμή για την επιτυχία της πανελλαδικής, πανεργατικής...

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...