Τα όρια της προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Δελτίο Τύπου

            Τα όρια της προβοκάτσιας σε βάρος του ΠΑΜΕ αγγίζει η κίνηση κάποιων μηχανισμών με επικεφαλής έναν ονόματι Βιτάλη, να ονομάσει τη νεοϊδρυθείσα κίνησή του ΠΑΜΕ (Πατριωτικό Μέτωπο). Στην ουσία χρησιμοποιούν το λογότυπο του Πανεργατικού Μετώπου, του ταξικού κινήματος για να χτυπήσουν το οργανωμένο ταξικό κίνημα, για να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, να τους μπερδέψουν.

Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά τη δράση, την ιστορία και τις θέσεις του ΠΑΜΕ, γιατί βρίσκεται κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς, μέσα ή έξω από τα εργοστάσια, κοντά στις αγωνίες της εργατικής τάξης, για την οργάνωση της πάλης κατά της αντεργατικής πολιτικής. Λανσάρουν τις εθνικιστικές θέσεις των σχημάτων και κομμάτων που υπηρετούν το σύστημα, στο όνομα του ΠΑΜΕ.

            Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και τακτική. Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση απέναντι σε υπονομεύσεις και προβοκάτσιες που στόχο έχουν τους αγώνες του λαού και των εργαζομένων που δυναμώνουν και έρχονται σε αντίθεση με τις πολιτικές που υπηρετούν το σύστημα.

            Η απάντηση στους κύκλους που απεργάζονται προβοκάτσιες και σχέδια για να στηρίζουν το σύστημα είναι η ενδυνάμωση της καθημερινής πάλης των συνδικάτων και των εργαζομένων ενάντια στην Ε.Ε., το κεφάλαιο και τις πολιτικές δυνάμεις που το υπηρετούν. Είναι το δυνάμωμα της συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Παρέμβαση στη doValue την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 4μμ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ dovalue ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΗ 4μμ Η σταθερότητα που επικαλείται...

Κινητοποίηση απολυμένων της Βαρβαρέσος σε ΔΥΠΑ και Υπ.Εργασίας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στη ΔΥΠΑ και στο Υπ. Εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι απολυμένοι της νηματουργίας «Βαρβαρέσος»...

Για τα σημερινά άθλια σχόλια στον ΣΚΑΙ

Από το πρωί στο ΠΑΜΕ και σε εργατικά σωματεία δεχόμαστε δεκάδες τηλέφωνα διαμαρτυρίας για...