Η απελευθέρωση του ωραρίου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Μόνιμος και διαρκής ο στόχος κυβέρνησης και εργοδοτών, η απελευθέρωση του ωραρίου και η μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων στο εμπόριο.

Τα ελεύθερα απογεύματα, η κυριακάτικη αργία και η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου είναι στο στόχαστρο.

Δεν τους αρκούν οι ανατροπές που μέχρι σήμερα επέβαλλαν στους εργαζόμενους με τις ελαστικές μορφές εργασίας, με το part-time και τους άθλιους μισθούς και μεροκάματα, τα θέλουν όλα ! Θέλουν τους εργαζόμενους να δουλεύουν μέχρι τελικής πτώσεως, χωρίς ελάχιστο χρόνο ανάπαυσης.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο σε αντίσταση και αγώνα για να αποκρούσουν και τούτη τη φορά τα αντεργατικά σχέδια εργοδοτών – κυβέρνησης. Να συσπειρωθούν στο Ταξικό Συνδικαλιστικό Κίνημα με όλη την εργατική τάξη της χώρας μας.

Αυτή η πολιτική του κεφαλαίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση με σκληρούς ταξικούς αγώνες αντιμετωπίζεται και ανατρέπεται. Η οργάνωση, ο αγώνας, με συντονισμό και αλληλεγγύη με όλους τους εργαζόμενους είναι η δική μας απάντηση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...

Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, ο...