Σχόλιο Γραφείο Τύπου για τα Σούπερ Μάρκετ Ατλάντικ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Για μια ακόμα φορά η ΓΣΕΕ μαζί με την ΟΙΥΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας), τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΣΥΝ βάζουν πλάτη για να πάρει δάνεια ένας νέος ΛΑΝΑΡΑΣ, που είναι η διοίκηση των Σούπερ Μάρκετ Ατλάντικ, η οποία χρωστάει δεδουλευμένα μηνών στους εργαζόμενους και έχει προχωρήσει σε απολύσεις.

Από κοινού συμφώνησαν να βουτήξει, όπως και ο Λαναράς, εκατομμύρια ευρώ στο όνομα δήθεν της προστασίας των εργαζομένων, των θέσεων εργασίας μέσα από ένα σχέδιο «εξυγίανσης», δηλαδή απολύσεων και χτυπήματος των δικαιωμάτων τους. Ο ρόλος της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ ως σωτήρες των κερδών των επιχειρηματιών, για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται.

Η πείρα του Λαναρά δείχνει ότι οι εργαζόμενοι ένα δρόμο έχουν. Να μην υποκύψουν σε εκβιασμούς και διλήμματα. Να οργανώσουν την πάλη τους με τα ταξικά συνδικάτα σ΄ όλη την Ελλάδα για να γυρίσουν πίσω όλοι οι απολυμένοι, να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα.

Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική που κάνει το νερό… νεράκι και πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό

Οι νέες χρεώσεις στο νερό αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά ποιος τελικά πληρώνει την...

Πρόγραμμα παιδικής εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 20 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τη νέα απεργία των ηθοποιών στα θέατρα στις 27 Δεκέμβρη για την υπογραφή ΣΣΕ

Στις 27 Δεκέμβρη οι ηθοποιοί που εργάζονται στα θέατρα ετοιμάζονται να κατέβουν εκ νέου...