ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, καταγγέλλει με αγανάκτηση την κυβέρνηση, που με ευθύνη της επιστρατεύτηκαν όλοι οι κατασταλτικοί μηχανισμοί ενάντια στις κινητοποιήσεις των μαθητών, που ξεδιπλώνονται σ΄ όλη τη χώρα.

Καταγγέλλει την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατά των μαθητών, που στόχο έχει την κατατρομοκράτησή τους.

Καταγγέλλει την ανάσυρση και ενεργοποίηση των κατασταλτικών νόμων του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την αναβίωση του γνωστού αποκρουστικού κοινωνικού αυτοματισμού ενάντια στους μαθητικούς αγώνες.

Οι αγώνες αυτοί που προκύπτουν μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες των μαθητών και στρέφονται ενάντια στην εμπορευματοποίηση – ιδιωτικοποίηση της παιδείας, μας αφορούν όλους. Το ΠΑΜΕ στηρίζει ενεργά αυτούς τους αγώνες. Απαιτεί να σταματήσουν οι κυβερνητικές, κατασταλτικές, τρομοκρατικές παρεμβάσεις. Το δικαίωμα των κινητοποιήσεων συνδέεται με το δικαίωμα για μόρφωση. Κάτω τα χέρια από τους μαθητές.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c