Επίθεση εξαπέλυσαν στελέχη της ΠΑΣΚΕ σε στελέχη του ΠΑΜΕ

0

Στη σημερινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, οι ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο δημόσιο, προτάσσοντας τα συμφέροντα των εργαζομένων, πρωτοστάτησαν στη λήψη απόφασης για κλιμάκωση του αγώνα με νέα 24ωρη απεργία στο επόμενο διάστημα.

            Εκείνο που προέχει, τόνισαν οι ταξικές δυνάμεις, είναι η συνέχιση και ένταση των αγώνων, η συντονισμένη εργατική αντεπίθεση ενάντια στα ακραία βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα, ενάντια στην ολομέτωπη αντεργατική επίθεση του μαύρου μπλοκ κεφαλαίου – κυβέρνησης – Ε.Ε. – εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού που επιχειρεί να σαρώσει κάθε δικαίωμα και εργατική κατάκτηση.

            Αυτή η στάση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, ενόχλησε κάποιες ομάδες που με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, στέλεχος της ΠΑΣΚ Μπαλασόπουλο μεθοδευμένα και καθοδηγημένα, προπηλάκισαν το στέλεχος του ΠΑΜΕ Μπάμπη Βορτελίνο. Να σημειώσουμε ότι αυτή η επίθεση έρχεται ως συνέχεια της επίθεσης που εξαπέλυσαν οι ίδιες ομάδες στο συνάδελφο Μπάμπη Βορτελίνο στις 3 Φλεβάρη στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων δήμου Πετρούπολης – Καματερού. Μια επίθεση που επιβραβεύτηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης της ΠΟΕ ΟΤΑ (ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ) που με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν το στέλεχος του ΠΑΜΕ «τραμπούκο» !!!

            Είναι φανερό ότι αυτές οι ομάδες είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση για να υπερασπίζονται με όλα τα μέσα τις αντεργατικές της πολιτικές.

            Οι εργαζόμενοι, μέσα από τους αναγκαίους ταξικούς δυναμικούς αγώνες, θα πρέπει να καταδικάσουν τέτοιες αντεργατικές μεθοδεύσεις και να περιθωριοποιήσουν όλους αυτούς που βάζουν πάνω από το γενικό συμφέρον των εργαζομένων, τα κυβερνητικά αντιλαϊκά μέτρα. Την απάντησή τους θα την πάρουν στους δρόμους του αγώνα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.