Κυριακή, Αύγουστος 18

Η προκλητικότητα του Σ.Ε.Β. δεν έχει όρια !

image_pdfimage_print

 

Με τον αέρα του επικυρίαρχου νουθετεί Υπουργούς και απονέμει εύσημα «ωριμότητας και υπευθυνότητας» στη Γ.Σ.Ε.Ε. και στους εκπροσώπους του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Εμφανίζεται να διαλέγεται και να συνδιαλέγεται με την πλειοψηφία της Γ.Σ.Ε.Ε σαν παλιά συνεταιράκια και παλιόφιλοι. Από κοινού ετοιμάζουν μνημόσυνο για τις Εργασιακές Σχέσεις.

Ο Σ.Ε.Β. βέβαια, γνωρίζει ποιοι είναι οι πραγματικοί του αντίπαλοι. Κι αυτούς τους ταξικούς αντιπάλους του θα τους βρίσκει μπροστά του και απέναντί του. Τα ιδεολογήματα και οι αντεργατικές θεωρίες των βιομηχάνων όχι μονάχα δε βρίσκουν απήχηση σε εργαζόμενους αλλά τους αγανακτούν και τους οργίζουν.

Αυτή την αγανάκτηση και την οργή, το Π.Α.ΜΕ. θα επιμένει να την μετατρέπει σε αγωνιστική συνείδηση και στάση ζωής. Γι’ αυτό και ο Σ.Ε.Β., όπως και η επικίνδυνη για τα λαϊκά στρώματα γραμμή της Γ.Σ.Ε.Ε., θα αποκαλύπτονται και θα καταδικάζονται από το ταξικό κίνημα.

Καλούμε τα Συνδικάτα να ετοιμαστούν για νέες κινητοποιήσεις, καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και τα Συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Το Σάββατο 21 Οκτώβρη 2000, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές πέρασαν συμβολικά αυτή τη φορά, μπροστά από τα γραφεία του Σ.Ε.Β. Οι βιομήχανοι, όπως επιβάλλει το συμφέρον της τάξης τους, αγνόησαν αυτό το μήνυμα. Όμως το Π.Α.ΜΕ. που εκφράζει τη ζωντάνια, την ορμή και την αγωνιστική προοπτική του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τη δράση του για την υπεράσπιση κατακτήσεων και τη διεύρυνση των συνολικότερων δικαιωμάτων της Εργατικής Τάξης.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Comments are closed.