Η προκλητικότητα του Σ.Ε.Β. δεν έχει όρια !

Δημοσιεύτηκε στις

 

Με τον αέρα του επικυρίαρχου νουθετεί Υπουργούς και απονέμει εύσημα «ωριμότητας και υπευθυνότητας» στη Γ.Σ.Ε.Ε. και στους εκπροσώπους του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Εμφανίζεται να διαλέγεται και να συνδιαλέγεται με την πλειοψηφία της Γ.Σ.Ε.Ε σαν παλιά συνεταιράκια και παλιόφιλοι. Από κοινού ετοιμάζουν μνημόσυνο για τις Εργασιακές Σχέσεις.

Ο Σ.Ε.Β. βέβαια, γνωρίζει ποιοι είναι οι πραγματικοί του αντίπαλοι. Κι αυτούς τους ταξικούς αντιπάλους του θα τους βρίσκει μπροστά του και απέναντί του. Τα ιδεολογήματα και οι αντεργατικές θεωρίες των βιομηχάνων όχι μονάχα δε βρίσκουν απήχηση σε εργαζόμενους αλλά τους αγανακτούν και τους οργίζουν.

Αυτή την αγανάκτηση και την οργή, το Π.Α.ΜΕ. θα επιμένει να την μετατρέπει σε αγωνιστική συνείδηση και στάση ζωής. Γι’ αυτό και ο Σ.Ε.Β., όπως και η επικίνδυνη για τα λαϊκά στρώματα γραμμή της Γ.Σ.Ε.Ε., θα αποκαλύπτονται και θα καταδικάζονται από το ταξικό κίνημα.

Καλούμε τα Συνδικάτα να ετοιμαστούν για νέες κινητοποιήσεις, καλούμε τους εργαζόμενους σε αγωνιστική επαγρύπνηση και τα Συνδικαλιστικά στελέχη να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να μην περάσουν τα νέα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Το Σάββατο 21 Οκτώβρη 2000, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές πέρασαν συμβολικά αυτή τη φορά, μπροστά από τα γραφεία του Σ.Ε.Β. Οι βιομήχανοι, όπως επιβάλλει το συμφέρον της τάξης τους, αγνόησαν αυτό το μήνυμα. Όμως το Π.Α.ΜΕ. που εκφράζει τη ζωντάνια, την ορμή και την αγωνιστική προοπτική του Εργατικού Συνδικαλιστικού Κινήματος θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τη δράση του για την υπεράσπιση κατακτήσεων και τη διεύρυνση των συνολικότερων δικαιωμάτων της Εργατικής Τάξης.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Περισσότερα

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση για την Απεργία 28 Φλεβάρη

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου...