Αντικομμουνιστική Υστερία

0
image_pdfimage_print

 

Η Τσέχικη προεδρία της Ε.Ε, έχει βάλει ως στόχο από κοινού και σε συνεργασία με ορκισμένους αντικομουνιστές, φασίστες, ανθρώπους και ιδρύματα να ξαναγράψουν την ιστορία στα δικά τους μέτρα, με στόχο να εξισώσουν τον κομμουνισμό με τον φασισμό

Οι αντικομουνιστικές εκδηλώσεις που οργανώνουν τους μήνες Μάρτη και Απρίλη, ουσιαστικά την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές, καθώς και παρόμοιες που έχουμε ζήσει στο παρελθόν, φανερώνουν την ανησυχία και την αγωνία τους ότι οι λαοί θα αντιδράσουν και θα οργανώσουν την πάλη τους μπροστά στην καπιταλιστική κρίση.

Γίνεται φανερό ότι τόσο η Τσέχικη προεδρία, καθώς και οι άλλοι ηγέτες της Ε.Ε, μπροστά στις Ευρωεκλογές και την καπιταλιστική κρίση φοβούνται την Εργατική τάξη και τους λαούς. Πιστεύουν ότι η αντικομουνιστική υστερία θα λειτουργήσει αποπροσανατολιστικά για το λαϊκό – εργατικό κίνημα που δεν συμβιβάζεται, παλεύει, διεκδικεί και αμφισβητεί την Ε.Ε του μεγάλου κεφαλαίου

Το Π.Α.ΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την αντικομουνιστική υστερία, τους πρωταγωνιστές της, αυτούς που την στηρίζουν και αυτούς που κρύβονται πίσω της.

Η Εργατική τάξη και ο λαός στην χώρα μας, στην Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο έχουν ζήσει τη φρίκη του φασισμού και δεν έχουν αυταπάτες για το πού στοχεύει.

Θέλουν να χτυπήσουν το ταξικό κίνημα γιατί αυτό αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά τους που δεν είναι άλλα από την ένταση της εκμετάλλευσης και την εξασφάλιση σταθερών κερδών για το κεφάλαιο.

Οι πάντες γνωρίζουν από την πείρα τους ότι ο αντικομουνισμός δεν στράφηκε μόνο ενάντια στους κομμουνιστές, αλλά έγινε όχημα των εκμεταλλευτών για το χτύπημα συνολικά της εργατικής τάξης και των λαών.

Το Π.Α.ΜΕ καλεί την Εργατική τάξη και τα συνδικάτα να καταδικάσουν την αντικομουνιστική υστερία με ένταση των αγώνων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καθημερινά μεγαλώνουν από τις πολιτικές της Ε.Ε του κεφαλαίου, αλλά και για την ανατροπή αυτών των πολιτικών που στην χώρα μας εφαρμόζονται τόσο από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ, όσο και από τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου. Μπροστά στις Ευρωεκλογές να καταδικαστούν για αυτές τις πολιτικές τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.