Για 3 Οκτώβρη Διεθνή Μέρα Δράσης της ΠΣΟ

0

Διεθνή Μέρα Δράσης της ΠΣΟ στις 3 τουΟκτώβρη

Αποστολή του ΠΑΜΕ στηΡώμη

Σε μια περίοδο που η βαθιά κρίση πλήττει σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και  εντείνεται επικίνδυνα  ο ανταγωνισμός μεταξύ των καπιταλιστικών κρατών για τον έλεγχο των νέων αγορών, για το σχηματισμό των νέων συνόρων, για το φυσικό αέριο, για το πετρέλαιο και για τους ενεργειακούς αγωγούς.

Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία (ΠΣΟ) για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ

Η φετινή Διεθνή Μέρα Δράσης θα πραγματοποιηθεί στις 3 του Οκτώβρη, με βάση το σύνθημα της ΠΣΟ: «Η τροφή, το καθαρό νερό, τα βιβλία, τα φάρμακα και η στέγαση είναι δικαίωμα  για όλους τους εργαζόμενους και για όλους τους ανθρώπους». Θα διοργανωθούν σε όλες τις ηπείρους απεργίες, διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις έξω από τα κοινοβούλια, λαϊκά δικαστήρια έξω από τις πύλες των εργοστασίων των πολυεθνικών κλπ.

Η ΠΣΟ επέλεξε αυτό το περιεχόμενο για τη Διεθνή Μέρα Δράσης στις 3 του Οκτώβρη, επειδή και στον 21ο αιώνα, συνεχίζεται, οι άνθρωποι να πεθαίνουν από την πείνα, τη δίψα και να κοιμούνται στους δρόμους, τα εκατομμύρια των μαθητών δεν έχουν βιβλία, οι άρρωστοι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στα φάρμακα . Την ίδια στιγμή, οι πολυεθνικές και τα μονοπώλια λεηλατούν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των χωρών.

Το ΠΑΜΕ θα συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της Διεθνούς Ημέρας Δράσης με παρεμβάσεις στη χώρα μας, σε πολυεθνικές εταιρίες των τροφίμων και του φάρμακου. Επίσης θα συμμετάσχουμε στην συγκέντρωση που διοργανώνει η ΠΣΟ έξω από τα γραφεία του Διεθνούς Οργανισμού Τροφίμων (FAO) στη Ρώμη στις 3 του Οκτώβρη, με την διοργάνωση αποστολής όπως συνηθίζει να κάνει το ΠΑΜΕ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με πούλμαν από την Αθήνα, την Δευτέρα 1 του Οκτώβρη και θα επιστρέψει την Παρασκευή 5 του Οκτώβρη.

Το κόστος συμμετοχής είναι 290 ευρώ.

Στο παραπάνω ποσό συμπεριλαμβάνονται: Η μεταφορά με το πούλμαν Αθήνα – Ρώμη και επιστροφή. Τα εισιτήρια του πλοίου. Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη με πρωινό και ένα γεύμα την ημέρα. Η μετακίνηση στη Ρώμη στις 3 του Οκτώβρη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του ΠΑΜΕ στο τηλέφωνο: 210. 3301842, 2103301847, 210 3833786 καθημερινά από 8.30π.μ. μέχρι 7μ.μ.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.