29 Νοεμβρίου – Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή την 29 Νοεμβρίου Διεθνή μέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της Ελλάδας να συνεχίσουν την σταθερή τους αλληλεγγύη με τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης ενάντια στην δολοφονική ισραηλινή κατοχή.

Το έγκλημα συνεχίζεται.  Η Αντίσταση δεν σταματά, η αλληλεγγύη θα δυναμώνει.

Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ και με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες θα δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης. Καταγγέλλουμε την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των ιμπεριαλιστών των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και των Κυβερνήσεων που ενώ δήθεν νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα παιδιά θύματα των πολέμων, τις γυναίκες που καταπιέζονται, ξαφνικά σιωπούν όταν αυτά τα εγκλήματα τα κάνει ο ισραηλινός στρατός, όταν το χέρι που χτυπά μια γυναίκα είναι ισραηλινό, ή όταν το παιδί που σκοτώνεται γεννήθηκε στην Παλαιστίνη.

Εμείς δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, μέχρι την τελική νίκη!

Για Παλαιστίνη Ελεύθερη και Ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67!

Άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές.

Να σταματήσει κάθε πολιτική-οικονομική-στρατιωτική συνεργασία με του Ελληνικού Κράτους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

 

 

Περισσότερα

Παρέμβαση του Σ. Πουλικόγιαννη στον «Αθήνα 98,4» για την απεργία 30 Οκτώβρη

Στη Διεθνή Ημέρα Δράσης των λιμενεργατών την Παρασκευή 30 Οκτώβρη, με αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις...

Για το νέο σιδηροδρομικό έγκλημα στην Ισπανία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του νέου πολύνεκρου...

Η εταιρεία των Τεμπών σέρνει στα δικαστήρια τα σωματεία των σιδηροδρομικών για την απεργία στις 30 Οκτώβρη

Η Hellenic Train που, μαζί με το κράτος και τις κυβερνήσεις που ιδιωτικοποίησαν και...