29 Νοεμβρίου – Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή την 29 Νοεμβρίου Διεθνή μέρα Αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα της Ελλάδας να συνεχίσουν την σταθερή τους αλληλεγγύη με τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης ενάντια στην δολοφονική ισραηλινή κατοχή.

Το έγκλημα συνεχίζεται.  Η Αντίσταση δεν σταματά, η αλληλεγγύη θα δυναμώνει.

Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ και με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες θα δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης. Καταγγέλλουμε την επιλεκτική και υποκριτική ευαισθησία, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των ιμπεριαλιστών των ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ και των Κυβερνήσεων που ενώ δήθεν νοιάζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα παιδιά θύματα των πολέμων, τις γυναίκες που καταπιέζονται, ξαφνικά σιωπούν όταν αυτά τα εγκλήματα τα κάνει ο ισραηλινός στρατός, όταν το χέρι που χτυπά μια γυναίκα είναι ισραηλινό, ή όταν το παιδί που σκοτώνεται γεννήθηκε στην Παλαιστίνη.

Εμείς δεν ξεχνάμε. Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, μέχρι την τελική νίκη!

Για Παλαιστίνη Ελεύθερη και Ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67!

Άμεση απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές.

Να σταματήσει κάθε πολιτική-οικονομική-στρατιωτική συνεργασία με του Ελληνικού Κράτους με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

 

 

Περισσότερα

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...